«Київавтодор» обмежить рух на бульварі Лесі Українки

Читать на русском
Київавтодор обмежує рух на бульварі Лесі Українки в напрямку бульвару Дружби Народів через ремонтні роботи.

«Київавтодор» обмежить рух на бульварі Лесі Українки до бульвару Дружби Народів з 15:00 до 20:00 21 вересня внаслідок робіт із поточного ремонту вулично-дорожньої мережі.

В рамках ремонтних робіт заплановано фрезерування старого асфальтобетонного покриття з'їзду з бульвару Лесі Українки, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Київської міської держадміністрації.

«У зазначений час буде частково обмежено рух автотранспорту в місці виконання робіт», – йдеться в повідомленні КМДА.

Комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей і за можливості обирати інші маршрути руху.

Готуй сани влітку: Кличко обіцяє Києву снігоприбиральні машини з НімеччиниНімеччина пожертвує Києву ще півтора десятки одиниць снігоприбиральної техніки, пообіцяв столичний міський голова.

Нагадаємо, 12 березня 2016 року мер Києва Віталій Кличко повідомив, що цього року в столиці, крім поточного, буде проведений капітальний ремонт доріг на 44 вулицях, проспектах і площах. Він зазначив, що в 2016 році нове дорожнє покриття з'явиться на вулиці Васильківській, проспектах Глушкова та Перемоги, вулиці Мельникова, Голосіївській площі, проспекті Правди, бульварі Шевченка та інших. 15 вересня Кличко уточнив, що цьогоріч у столиці відремонтують 52 вулиці.

Як повідомлялося раніше, станом на червень цього року на ямковий ремонт доріг уже витрачено 1 млрд 400 млн грн, ще 900 млн гривень – на поточний середній ремонт доріг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: