Кабмін визначився з дорогами, які будуть відремонтовані в цьому році

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, що Кабмін на цьому тижні повинен остаточно визначитися з переліком доріг, які в цьому році будуть відремонтовані.

Кабінет міністрів України склав перелік автомобільних доріг, які планується відремонтувати протягом 2016 року.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це заявив глава українського уряду Арсеній Яценюк під час «10 хвилин з прем'єр-міністром».

За словами глави Кабміну, у цьому році в Україні планується відремонтувати 1700 кілометрів автодоріг. На ці цілі буде виділено близько 14 млрд гривень.

Ремонт доріг на папері: як підопічні мера Сум брешуть журналістамЖурналісти «Слова і Діла», приїхавши до Сум, не побачили відремонтованої вулиці: цілковиті ями, розкидане каміння, а замість асфальту багнюка.

Урядом заплановано проведення ремонтно-будівельних робіт на наступних автодорогах: Дніпропетровськ-Миколаїв, Одеса-Рені, Стрий-Чернівці, трасі Київ-Харків-Довжанський, Київ-Одеса, Київ-Чернігів-Нові Яриловичі. Також в цьому році продовжаться відновлювальні роботи на трасах Львів-Радехів-Луцьк, Львів-Самбір-Ужгород, Житомир-Чернівці, траса Київ-Чоп та траса Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка, повідомляють В КМУ.

Яценюк також зазначив, що остаточний перелік доріг Кабмін затвердить на цьому тижні.

Як повідомляло «Слово і Діло», перевиконання плану роботи митниці за 6 місяців дозволило направити 954,7 млн ​​грн на ремонт дорожнього покриття в 5 областях України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: