Метро на Троєщину може бути побудовано через 4 роки – Майзель

Читать на русском
Перші кроки з боку німецьких інвесторів – дослідження та аналіз проекту. У разі успіху проект буде реалізований через 4 роки.

Влада Києва проводить переговори про залучення інвестицій з Німеччини на добудову Подільсько-Воскресенського мостового переходу і будівництво Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.

Про це у себе на сторінці в Facebook пише генеральний директор «Київпастрансу», директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА і депутат Київської міської ради VIII скликання від партії «Блок Петра Порошенка -« Солідарність », передає« Слово і Дело ».

«У рамках робочої поїздки до Берліна, в Міністерстві транспорту і цифровий інфраструктури ФРН на чолі з держсекретарем Райнером Бомбою обговорили актуальні транспортні питання і залучення інвестиційних коштів для їх вирішення», - пише директор «Київпастрансу».

За його словами, для Києва одним з найбільш актуальних питань є інвестування в добудову Подільсько-Воскресенського мостового переходу і будівництво Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє Києву через 5 років метро на ТроєщинуСказано 16 травня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Перші кроки з боку німецьких інвесторів - дослідження та аналіз проекту. Сподіваємося, що за 4 роки реалізуємо задумане», - висловив надію Майзель.

Нагадаємо, що столична влада розглядає кілька альтернатив будівництва нової гілки метро на Троєщину.

Як раніше повідомлялося, КП «Київський метрополітен» оголосило відкриті торги на розробку проектної документації «будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії від станції Сирець на житловий масив Виноградар» на суму 149,9 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: