Під Вінницею створюють потужний енерговузол

Читать на русском
Енерговузол під Вінницею дозволить приєднати нових споживачів і створити потужний центр живлення та енергозабезпечення для Вінниці, забезпечити залучення додаткових інвестицій для розвитку промисловості.

На підстанції «Вінницька» Південно-Західної енергосистеми України готують встановити другий автотрансформатор потужністю 125 МВА, що забезпечить залучення додаткових інвестицій для розвитку промисловості в регіоні.

Встановлення другого автотрансформатора йде в рамках укладеного договору між ДП «НЕК «Укренерго» та ТОВ «НВП «Енергорішення», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укренерго».

«Зараз іде підготовка до реалізації другої черги реконструкції ПС-750 кВ «Вінницька», яка передбачає встановлення другого автотрансформатора 330/110/35 кВ потужністю 125 МВА, що забезпечить передачу додаткової потужності в мережу Вінниці лініями 110 кВ «Вінницька»- «Східна 1,2», – йдеться в тексті повідомлення.

Реконструкція другої черги підстанції «Вінницька» дозволить приєднати нових споживачів і створити потужний центр живлення та енергозабезпечення для Вінниці, забезпечити інвестиційну привабливість і залучення додаткових інвестицій для розвитку промисловості в регіоні.

Поставка автотрансформатора на об'єкт планується в жовтні поточного року, згідно з договором поставки між ДП «НЕК «Укренерго» та ПАТ «Запоріжтрансформатор».

Як повідомлялося раніше, «Укренерго» уклало договір із ВАТ «Запоріжтрансформатор», що входить в орбіту впливу Костянтина Григоришина, на суму 928,5 млн грн.

Нагадаємо, що ПАТ «Запоріжтрансформатор» виграло тендер на поставку трансформаторів НЕК «Укренерго».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: