Садовий просить НАБУ перевірити його на корупцію

Читать на русском
Мер Львова Садовий пояснює такі дії тим, що його підштовхує недосконалість судової системи.

Мер Львова Андрій Садовий звернеться до Національного антикорупційного бюро України з проханням розслідувати всі звинувачення на його адресу на предмет корупції.

Про це він пише на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Щодо звинувачень у корупції. Сьогодні направляю лист НАБУ з проханням ретельно вивчити всі звинувачення на мою адресу. Готовий надати всі можливі свідчення й докази, щоб відповідна перевірка пройшла швидко та ефективно», – зазначив він.

За словами Садового, до таких дій його підштовхує недосконалість судової системи. «У мене немає багато інструментів, щоб захищати своє чесне ім'я. Наші суди не вміють працювати з аналізом методів Геббельса й давати оцінку маніпуляційним технологіям», – пояснив він.

Нагадаємо, напередодні виборів минулого року на одному зі львівських телеканалів був продемонстрований фільм «Таємниці Ратуші: початок», автори якого звинуватили мера Львова Садового в співпраці з російськими спецслужбами (ФСБ), корупції та інших зловживаннях. При цьому автори фільму не вказувалися.

Як повідомлялося раніше, 2 жовтня 2015 року мер Львова Андрій Садовий у своїй програмі «Львів-2020» зазначив, що планує ввести електронне управління на всіх рівнях міських структур.

«Слово і Діло» зафіксувало 314 обіцянок міського голови Львова Андрія Садового, 126 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності мера – 40%. Із повним переліком обіцянок Садового можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: