З «Київміськбудом» уже страйкують вісім будівельних компаній

Читать на русском
Із будівельною компанією Київміськбуд уже мітингують вісім столичних забудовників. Компанія оголосила безстроковий страйк на всіх своїх об’єктах, доки не припиняться провокації навколо їх будівництва.
Фото з відкритих джерел

З будівельною компанією «Київміськбуд», яка сьогодні оголосила страйк, вже мітингують вісім столичних забудовників.

Про це повідомляють у прес-службі холдингу, інформує «Слово і Діло».

Наголошується, що компанія оголосила безстроковий страйк на всіх своїх об’єктах, доки не припиняться агресивні провокації навколо їх будівництва.

До них долучилися будівельна компанія Geos, ТОВ «УКРБУДІНВЕСТ», ТОВ «Горбуд», компанія «Промактівгруп», ПАТ «Завод опоряджувальних матеріалів», компанія «Ягуар», «Інвестиційна Будівельна Компанія» та компанія «Гарант-Енерго».

На Святошині продовжують знесення МАФівСьогодні, 1 липня, працівники комунальних служб столиці відновили демонтаж малих архітектурних форм у зоні підходів до станції метрополітену «Святошин».

В холдингу очікують, що найближчим часом до акції долучаться інші учасники ринку.

Нагадаємо, що активісти «Азова» заблокували головний офіс «Київміськбуду» в столиці. Вчора ввечері в районі будмайданчика за адресою Святошинський провулок, 3 представники «Азова» штурмували будівництво. Молоді люди кидали камені, димові шашки та вибухові пристрої.

Наразі під офісом «Київміськбуду» стоять будівельні автомобілі та будівельники, які не вийдуть на роботу, поки компетентні органи не розберуться в ситуації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: