«Київміськбуд» припиняє будівельну діяльність

Читать на русском
Київміськбуд зупиняє все своє будівництво та оголошує страйк доти, доки агресивні провокації й напади не припиняться.

Холдингова компанія «Київміськбуд» заявляє про припинення будівельних робіт на всіх об'єктах у Києві через агресивні провокації й напади.

Про це компанія повідомляє на своєму сайті, передає «Слово і Діло».

«Ми зупиняємо всі свої будівництва й оголошуємо страйк доти, доки агресивні провокації та напади на законослухняних підприємців не припиняться», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється про жертви серед будівельників під час штурму офісу компанії на вулиці Суворова вранці в п'ятницю, 9 серпня.

«Зупиняємо всі свої роботи до того моменту, доки нашим працівникам більше не треба буде боятися виходити на будівельний майданчик», – йдеться в повідомленні.

У Києві «Азов» штурмує будівництво у Святошинському провулкуПредставники громадянського корпусу Азов штурмують будівництво у Святошинському провулку в Києві. У результаті сутичок є потерпілі.

Також компанія просить міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, керівників поліції й депутатів Верховної Ради негайно втрутитися в ситуацію та покарати винних.

Нагадаємо, вранці 9 вересня представники громадянського корпусу «Азов» заблокували вхід до будівлі офісу «Київміськбуду».

Пізніше поліція відтіснила мітингувальників від «Київміськбуду», є затриманий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: