Київ потрапив ло топ-10 найменш сприятливих для життя міст

Читать на русском
Згідно з даними дослідження бізнес-підрозділу британського журналу Economist українська столиця зайняла 131-е місце з возможных140 у рейтингу найбільш сприятливих для життя міст світу.

Українська столиця зайняла 131-е місце з 140 в рейтингу найбільш сприятливих для життя міст, ставши в один ряд з сирійським Дамаском.

Про це свідчать дані дослідження бізнес-підрозділу британського журналу Economist, передає «Слово і Діло».

«За даними Economist Intelligence Unit (EIU), середній рівень умов життя в різних містах світу знизився за останні п'ять років на 0,9%, причому чверть цього падіння припала на останній рік. Загальний рівень стабільності у світі впав на 2,4% за останні п'ять років», – йдеться в повідомленні.

Найгірші результати показали Київ і Дамаск, рейтинги яких впали на 25 і 26 пунктів відповідно.

Завтра центр Києва перекриють для репетиції параду – схемаВ п'ятницю, 19 серпня, з 16:30 у столиці будуть діяти масштабні обмеження руху автотранспорту. В центрі будуть перекриті вулиці за маршрутами проходження колон до місця проведення тренувань параду військ до 25-ї річниці незалежності України.

«Це демонструє, що конфлікти, як і слід було очікувати, є ключовим чинником у визначенні умов життя», – повідомляється в доповіді.

В той же час найбільш сприятливими для життя містами стали австралійський Мельбурн, австрійська Відень, а також канадський Ванкувер.

Раніше дослідники назвали найкращою країною Європи для життя Норвегію. Україна в цьому рейтингу набрала 49,1 бали, ставши п'ятою з кінця рейтингу.

Нагадаємо мер Києва Віталій Кличко обіцяв, що восени 2016 року у столиці почне роботу спільна українсько-німецька група по добудові Подільсько-Воскресенського мосту. За умови належного фінансування на його добудову потрібно приблизно 3 роки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: