Влада Києва анонсувала перехід на електронну медицину

Читать на русском
Пілотний проект реалізації електронної медицини буде здійснено в Подільському районі столиці.
Микола Поворозник

До кінця поточного літа влада столиці має намір презентувати пілотний проект електронної медицини, реалізація якого запланована в Подільському районі.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«У цій системі зберігатиметься інформація про всі призначення та діагнози пацієнта», – сказав він у ході міжнародної конференції «Розвиток системи охорони здоров'я Києва».

За його словами, до кінця 2016 року в Києві планується введення в експлуатацію чотирьох сучасних приймальних відділення – в 1-й і 2-й дитячих лікарнях, Лікарні швидкої допомоги та лікарні №12.

Микольська озвучила принципи переходу на електронну торгівлюУряд України планує полегшити торгівлю українським виробникам шляхом впровадження системи е-commerce.

Також Київ планує проект розвитку швидкої допомоги. Ці заходи будуть реалізовані в рамках програми модернізації системи охорони здоров'я столиці.

Як повідомлялося раніше, в Києві запускають пілотний проект відеофіксації на автодорогах, дія якого почнеться з липня цього року.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: