На Закарпатті зупинили контрабанду сигарет на півмільйона гривень

Читать на русском
Із незаконного обігу вилучено 10,5 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку України з наклеєною стрічкою Д'юті фрі онлі.

У Закарпатській області затримано партію тютюнових виробів без акцизних марок на суму 450 тис. грн.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби України.

«Співробітники податкової міліції та митниці ДФС у Закарпатській області на митному посту «Лужанка» в зоні митного контролю затримали автомобіль Mercedes Sprinter, який намагався вивезти до Угорщини з приховуванням від митного контролю тютюнові вироби», – йдеться в повідомленні.

В результаті з незаконного обігу вилучено 10,5 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку України з наклеєною стрічкою «Д'юті фрі онлі» (190 тис. грн.) і автомобіль (260 тис. грн.) загальною орієнтовною вартістю 450 тис. грн.

За цим фактом внесено відомості про скоєння кримінального злочину, передбаченого ст. 204 КК України, за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Нагадаємо, народний депутат Валерій Пацкан буде вимагати притягнення до відповідальності тих, хто причетний до контрабанди в Закарпатській області.

Як повідомлялося раніше, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пообіцяв підготувати законопроект про відновлення кримінальної відповідальності за контрабанду підакцизних товарів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: