Мосійчук оскаржить повторне звинувачення ГПУ

Читать на русском
Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук завтра, 8 вересня, оскаржить в апеляційному суді повернення обвинувального акту в його справі.
Ігор МосійчукФото: bigmir.net

Народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук завтра, 8 вересня, оскаржить в апеляційному суді повернення обвинувального акту в його справі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Зокрема, нардеп зазначає, що 5 липня Солом’янський суд задовільнив колопотання Генеральної прокуратури та виніс, за його словами, «незаконну, безпідставну ухвалу» про повернення обвинувачувального акту в його справі.

«ГПУ намагається уникнути розгляду справи по суті, оскільки не має жодних вагомих доказів провини», – пише Мосійчук.

Саме тому він наполягатиме на доведенні справи до винесення виправдального вироку.

Правоохоронці знову зацікавилися МосійчукомНародний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук завтра свідчитиме в Генеральній прокуратурі України.

На його думку, повернення обвинувального акту залишить ситуацію невизначеною й незакрита справа стане важелем можливого тиску на нього як на політика та застосовуватиметься залежно від рішення владного режиму.

«Але я не дам Генеральній прокуратурі «сховати кінці у воду» – їхня брехня буде викрита», – підсумовує він.

Зазначається, що засідання відбудеться о 10:20 в приміщенні Київського апеляційного суду.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко планує повторно направити до Верховної Ради подання про зняття депутатської недоторканності з Мосійчука. За його словами, кримінальне провадження щодо Мосійчука не закрите, а для продовження розслідування необхідне повторне зняття недоторканності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: