Активісти розблокували «Інтер»

Читать на русском
Активісти розблокували телеканал Інтер в обмін на звільнення глави відділу новинного контенту Шувалова та переорієнтацію роботи каналу на проукраїнські позиції.

Активісти розблокували будівлю телеканалу «Інтер» після того, як керівництво пообіцяло прийняти кадрові рішення та зробити інформаційну політику проукраїнською.

Про це повідомив представник батальйону «Свята Марія» Андрій Ватолкін, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми дійсно розблокували телеканал «Інтер». Наша ініціативна група вела переговори й була отримана обіцянка, що протягом 5 днів ситуація на телеканалі істотно зміниться», – заявив він.

За його словами, керівництво «Інтера» пообіцяло звільнити заступника директора з розвитку компанії «Національні інформаційні системи», що виробляє новинні програми для каналу, росіянина Ігоря Шувалова, а також прийняти низку інших рішень. Зокрема, «Інтер» має відмовитися від великої кількості російського контенту, а інформаційна політика каналу – перейти на «нормальні проукраїнські позиції».

За його словами, якщо протягом 5 днів обіцянки не будуть виконані, акція буде відновлена.

Як повідомлялося раніше, телецентр «Інтер Медіа Груп», звідки здійснюється мовлення телеканалів «Інтер» та «НТН», другу добу заблокований.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звинуватив телеканал «Інтер» в інформаційній кампанії, яка грає на руку Москві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: