Робота телеканалу «Інтер» заблокована

Читать на русском
Телецентр Інтер Медіа Груп, звідки здійснюється телемовлення Інтера та НТН, другу добу залишається заблокованим.
Фото: Олег Богачук

Телецентр «Інтер Медіа Груп», звідки здійснюється мовлення телеканалів «Інтер» та «НТН», другу добу заблокований.

Про це повідомили в прес-службі групи, передає «Слово і Діло».

Група журналістів «НТН» та працівники, що забезпечують ефір телеканалів, знову не змогли потрапити на свої робочі місця. Люди, які вже другу добу блокують головний телецентр медіагрупи, перекрили вхід на територію телецентру.

«У діях осіб, які блокують доступ журналістів до своїх робочих місць, є пряме перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, що в Україні є кримінальним діянням», – зазначають працівники телецентру.

«Неблакитний вогник»: танці на згарищі «Інтера»Провокація з підпалом телеканалу «Інтер» може бути вигідна як самому керівництву ЗМІ, так і радикально налаштованим силам, але в підсумку все це створює привабливу картинку для агресора.

«Телеканал «Інтер» за останні три дні подав до Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки, Національної поліції 10 заяв про скоєння злочинів. Жодної реакції правоохоронців на подані заяви немає», – зазначено в коментарі.

Нагадаємо, 4 вересня на офіс «Національних інформаційних систем», які створюють новини для телеканалу «Інтер», було скоєно напад. В результаті в офісі розпочалася масштабна пожежа, кілька людей отримали поранення.

5 вересня люди привезли під офіс телеканалу шини та оголосили безстрокову акцію протесту. Учасники акції звинувачують «Інтер» у роботі на Кремль.

Вчора прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що представники правоохоронних органів зобов'язані знайти винних у підпалі студії телеканалу «Інтер».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: