Парубій проведе нараду з керівниками фракцій – Бурбак

Читать на русском
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій скликає на 18:00 нарада голів депутатських фракцій для обговорення закону про спецконфіскацію.

Спікер ВР Андрій Парубій скликає нараду очільників депутатських фракцій і груп для узгодження порядку денного роботи парламенту на перший тиждень шостої сесії. Зустріч призначена на 18:00.

Про це в кулуарах Верховної Ради після засідання Погоджувальної ради заявив глава фракції «Народного фронту» Максим Бурбак, передає «Слово і Діло».

Він також повідомив, що на 17:00 призначено засідання фракції «Народного фронту» за участю Парубія.

На зустрічі голів фракцій будуть обговорювати долю закону про спецконфіскацію, яку секретар РНБО Олександр Турчинов просив Раду ухвалити якнайшвидше.

Спецконфіскація: все, що необхідно знати про дію законуСлово і Діло проаналізувало закон про спецконфіскацію: на кого поширюється його дія, що можуть конфіскувати, умови застосування закону і можливі наслідки

«Сьогодні ввечері в голови Верховної Ради буде нарада. Почув міністра юстиції Петренко, що розробляється законопроект, який об'єднує консолідовану позицію всіх фракцій. Упевнений, що його потрібно ухвалювати якомога швидше. Гроші, заарештовані понад 1,5 року тому урядом Яценюка й розміщені на рахунках «Ощадбанку», нарешті почали працювати в Бюджеті України», – зазначив Бурбак.

Нагадаємо, 6 вересня відкривається нова сесія Ради, об 11:30 перед нардепами виступить президент Петро Порошенко зі щорічним посланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: