Бойовики посилили контроль на вулицях Донецька

Читать на русском
Розвідка повідомляє, що основні зусилля супротивника зосереджені на підтримці боєготовності військ.

Бойовики вводять додаткові заходи безпеки, збільшили кількість патрулів у місті Донецьк та обмежили рух авто.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства Оборони України.

«У Донецьку введено додаткові заходи безпеки, в місті збільшено кількість патрулів, обмежено рух автомобільного транспорту», ​​– йдеться в повідомленні.

У той же час ГУР зазначає, що основні зусилля супротивника зосереджені на підтримці боєготовності військ, проведення заходів підготовки до диверсійно-розвідувальних дій, ротації передових підрозділів і вдосконаленні інженерного обладнання позицій.

Рівень загрози нацбезпеці України залишається високим – розвідкаРівень загрози національній безпеці залишається високим. Російські війська поблизу кордону з Україною перебувають у бойовій готовності.

«Проведена перевірка системи оповіщення та тренування сил і засобів, що залучаються до диверсійно-розвідувальних дій 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ВС РФ і розвідувальної роти 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ВС РФ», – доповнили в ГУР.

Як раніше повідомлялося, Росія розгорнула на кордоні з Україною розвідувально-сигналізаційні комплекси.

Нагадаємо, що учасники незаконних військових формувань на непідконтрольних Україні територіях Донбасу відмовилися виконувати наказ провести розвідку боєм і застрелили начальника розвідки полку, кадрового офіцера ЗС РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: