Бойовики застрелили начальника розвідки свого полку – ГУР

Читать на русском
В лавах бойовиків збільшується кількість випадків відкритої непокори та ухилення від виконання наказів, що пов'язано з фізичним і психологічним напруженням.

Учасники незаконних військових формувань на непідконтрольних Україні територіях Донбасу відмовилися виконувати наказ провести розвідку боєм і застрелили начальника розвідки полку, кадрового офіцера ЗС РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«4 серпня ц. р. військовослужбовці розвідувальної роти 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1-го АК відмовилися виконувати бойовий наказ щодо ведення розвідки боєм на ділянці місцевості, що розташована під повним вогневим контролем сил АТО, й у відповідь на загрози розстрілу на місці застрелили начальника розвідки полку, кадрового офіцера ЗС РФ», – йдеться в повідомленні.

Розвідка розсекретила дані російських військовослужбовців на ДонбасіГоловним управлінням розвідки (ГУР) МО України ідентифіковано і викладено в публічний простір дані особового складу 18 окремої мотострілецької бригади (18 омсбр).

У ГУР МО відзначають, що в лавах бойовиків збільшилася кількість випадків відкритої непокори та ухилення від виконання наказів, що пов'язано з фізичним і психологічним напруженням від тривалого перебування на передових позиціях.

Як повідомлялося раніше, командування бойовиків змушене приховувати втрати в зв'язку з випадками дезертирства та зменшенням кількості бажаючих продовжувати військову службу за контрактом у лавах з'єднань російсько-терористичних військ на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: