Розвідка розсекретила дані російських військовослужбовців на Донбасі

Читать на русском
Особовий склад 18 омсбр ЗС РФ брав участь в анексії Криму в 2014 році. Станом на липень 2016 року на тимчасово окупованій території сходу України перебувають дві ротні тактичні групи 18 омсбр ЗС РФ.

Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України ідентифіковано та викладено в публічний простір дані особового складу 18 окремої мотострілецької бригади (18 омсбр).

«Встановлено персональні дані деяких російських офіцерів, прапорщиків і сержантів на ротаційній основі в складі тактичних груп 18 омсбр, які беруть участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України», – йдеться в повідомленні.

З особистими даними низки службовців 18 омсбр можна ознайомитися на сторінці.

Повідомляється, що особовий склад 18 омсбр ЗС РФ брав участь в анексії Криму. В середині квітня 2014 року з метою попередження можливого протистояння на етнічному ґрунті між чеченцями та кримськими татарами командуванням ЗС РФ ухвалено рішення вивести батальйон «Восток» 18 омсбр.

Бойовиків із «ДНР» відправляють воювати в Карабах – ТимчукНа базу ГРУ ГШ ЗС РФ в районі Санкт-Петербурга було відправлено близько 300 бойовиків із Харцизька (Донецька область) для підготовки до участі у військовому конфлікті в Нагірному Карабасі.

«Його участь у подіях на сході України підтверджується захопленням 13 червня 2014 року силами АТО бойової машини РСЗВ «Град», в якій виявлено документи, що вказують на його приналежність до 18 омсбр», – йдеться в повідомленні ГУР МО.

Станом на липень 2016 року на тимчасово окупованій території сходу України перебувають дві ротні тактичні групи 18 омсбр ЗС РФ – у районі Донецька та міста Хрустальний (колишній Красний Луч).

Нагадуємо, що 18 омсбр приписана до військової частини 27777, з дислокацією в селищі Ханкала та станиці Калинівська Чеченської республіки РФ (58-ї армії, Владикавказ, Південного військового округу ЗС РФ).

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: