Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Деканоїдзе обіцяє, що Кривоозерське відділення поліції буде повністю оновлено

25 серпня 2016 року голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе пообіцяла, що Кривоозерське віділення Врадіївського відділу поліції в Миколаївській області буде розформовано і повністю оновлено.
Не виконано
Сказано 25 серпня 2016 р.

Джерело

  • https://www.npu.gov.ua/uk/publish/article/1986045
  • https://news.pn/ru/public/167443
  • https://www.youtube.com/watch?v=oDU4_WmTG7k&index=1&list=PL1neMztLSbMNguKYOth8KudQ51pdU4u5I
  • Лист національної поліції України від 2 листопада 2016 року
  • Лист національної поліції України від 2 листопада 2016 року
  • Лист національної поліції України від 2 листопада 2016 року

Результат

2 вересня 2016 року начальник Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Миколаївській області підполковник Олексій Попков повідомив, що голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе своїм наказом скоротила всі посади в Кривоозерському відділенні поліції, але при цьому більшість кривоозерських поліцейських продовжують свою роботу.

Попков уточнив, що вже відібрано з тих правоохоронців, які раніше там працювали, близько 20 осіб, які можуть продовжити службу, інші - будуть звільнені.

29 вересня 2016 року у ток-шоу «Право на владу» Арсен Аваков заперечив слова Олексія Попкова, зазначивши, що райвідділ поліції Кривого Озера було повністю розформовано та оновлено (відео 29:30).

Для отримання офіційної інформації, редакція ІА «Слово і Діло» направила лист до ГУ Нацполіції в Миколаївській області.

4 листопада 2016 року редакція ІА «Слово і Діло» отримала відповідь. В листі ГУ Нацполіції в Миколаївській області наведено списки особового складу Кривоозерського відділення поліції станом на 24 серпня та на 2 листопада 2016 року. В результаті аналізу списків особового складу стає відомо, що більше 20 співробітників продовжують працювати в райвідділі Кривого озера. Відсторонено від посади лише 9 співробітників.