Луценко заявив, що причиною втрат під Іловайськом стало пряме вторгнення РФ в Україну

Читать на русском
Причиною втрат в Іловайській трагедії стало пряме вторгнення Збройних сил РФ на територію України. Про це заявив генпрокурор України Юрій Луценко.
Юрій ЛуценкоФото: УНІАН

Причиною втрат піл Іловайськом стало пряме вторгнення Збройних сил Російської Федерації на територію України.

Про це заявив генпрокурор України Юрій Луценко на засіданні комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, передає «Слово і Діло».

«Фактором п'ятим, який, за висновками експертів, єдиний перебуває в прямому причинно-наслідковому зв'язку з «іловайською трагедією», стала військова агресія Збройних сил Російської Федерації, пряме військове вторгнення на територію України», – повідомив генпрокурор.

Зазначимо, що в серпні 2014 року українські війська захопили більшу частину Іловайська. Але після введення регулярних російських військ вони опинилися в оточенні.

Нагадаємо, за інформацією джерела в Генпрокуратурі, проти Луценка готують акції протесту, на яких вимагатимуть його відставки.

Також сьогодні стало відомо, що екс-президент України Віктор Янукович написав заяву в поліцію на Луценка. Колишній президент хоче, щоб главу ГПУ покарали за адміністративне правопорушення – нецензурну лайку в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: