Судова експертиза щодо Іловайських подій завершена

Читать на русском
Генеральна прокуратура України готує кримінальне провадження через трагедію, яка сталася в зоні АТО.

У справі щодо розслідування трагедії під Иловайском завершена унікальна військова судова експертиза. Її наявність дозволить готувати передачу кримінального провадження до суду.

Про це під час зустрічі з родичами загиблих під Иловайском повідомив перший заступник генпрокурора Дмитро Сторожук, передає «Слово і Діло».

Сторожук підкреслив, що дана експертиза тривала майже рік і до неї притягувався 31 провідний експерт, зокрема Міноборони, Антитерористичного центру СБУ, Нацгвардії і Держприкордонслужби.

Сьогодні у Києві відбудеться День пам'яті загиблих в Іловайську28 серпня в столиці пройде День пам'яті загиблих в Іловайську. Участь у заході візьмуть сім'ї бійців, які загинули або пропали безвісти під час Іловайскої трагедії.

Нагадаємо, бої під Иловайском почалися два роки тому - влітку 2014 року напередодні Дня Незалежності, а 15 вересня міністр оборони України заявив про вихід сил АТО з Іловайська Донецької області.

За офіційними даними наданими військової прокуратури, під Иловайском загинули 360 бійців АТО, зниклими безвісти вважають 180 осіб. За неофіційними, кількість жертв могло досягати 1000 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: