Янукович написав заяву в поліцію на генпрокурора Луценка

Читать на русском
Віктор Янукович звернувся до Шевченківського управління поліції ГУ Нацполіції в Києві із заявою про адміністративне правопорушення генеральним прокурором Юрієм Луценком на брифінгу 18 серпня.

Екс-президент Віктор Янукович звернувся із заявою про адміністративне правопорушення генеральним прокурором Юрієм Луценком до Шевченківського управління Нацполіції Києва.

Про це повідомляється в тексті заяви, яку адвокат Януковича Віталій Сердюк надіслав виданню «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

Колишній президент хоче, щоб главу ГПУ покарали за адміністративне правопорушення за ст. 173 КоАП – нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян.

Своєю чергою, Сердюк вже надіслав Луценку лист, в якому вимагає прозорого розгляду цієї справи.

«Янукович також вирішив звернутися до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів у зв'язку з «грубим порушенням правил прокурорської етики» та публічними висловлюваннями, що порушують принцип презумпції невинуватості, з боку Луценка», – зазначають у ГПУ.

Нагадаємо, посли Європейського Союзу, скоріш за все, продовжать санкції проти чиновників режиму Віктора Януковича та громадян Росії, причетних до конфлікту в Україні, на півроку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: