Бойовики випустили 50 снарядів зі 152-мм артилерії на луганському напрямку – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують грубо порушувати Мінські угоди, застосовуючи важке озброєння.

Бойовики самопроголошених республік з артилерії калібру 122 і 152 мм вели вогонь на луганському напрямку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«На Луганщині важка артилерія задіювалася противником у Новозванівці та Новоолександрівці, тут ворог випустив майже півсотні снарядів 152 калібру. Ще понад два з половиною десятки артилерійських снарядів калібру 122 мм використав по укріпленнях у Попасній», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, з мінометів 120 мм сепаратисти вели вогонь у районі Щастя та Жовтого, Гнутового, Лебединського, Верхньоторецька й Пісків. Із 82-мм мінометів ворог обстріляв Авдіївку, Луганське, Зайцеве, Піски, Світлодарськ, Широкине, Красногорівку, Талаківку й Тарамчук.

«На маріупольському напрямку окупанти також застосували важку зброю. Так, по укріпленнях у Карасногорівці на початку доби противник випустив з артилерійських установок понад п’ять десятків снарядів калібру 122 мм, а Широкине вже ввечері накрив півсотнею снарядів калібру 152 мм», – додали в штабі АТО.

Речник АТО Ірина Баранова. Дайджест подій 31.08.2016 ранок.Військове телебачення України

Нагадаємо, 30 серпня речник АП з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу в зоні АТО один український військовий загинув, дев'ять – отримали поранення, ще двоє – контужені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: