У Раді зареєстрований проект про відставку Авакова

Читать на русском

У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ України.

У Верховній Раді 26 серпня зареєстровано проект постанови про звільнення Арсена Авакова з посади міністра МВС.

Проект постанови (№5041) з'явився на сайті ВР, передає «Слово і Діло».

Автором проекту є народний депутат від «Блоку Петра Порошенко» Сергій Каплін.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв звернутись до міжнародних інститутів та судів, щоб Аваков був засудженний за бездіяльністьСказано 9 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Події в Кривому Озері є наслідком проваленої реформи поліції. Вдалося перевдягнути поліцейських, але жодних структурних і кадрових змін не відбулося. Ніхто не планує змін у майбутньому, тому що навчання не проводиться. Сьогодні вони за цією блискучою формою та дорогими машинами сховали нікчемність реформи. Аваков несе персональну відповідальність за ці події. Він проводить комерціалізацію та політизацію МВС. Ми маємо зробити політичний і кадровий висновок. Я усвідомлюю всю складність ситуації. Але якщо його не відправити у відставку, це точно призведе до дострокових парламентських виборів і реваншу проросійських сил. Аваков – це привид Яценюка в уряді, він там перебуває, щоб блокувати всі можливі справи Яценюка по лінії корупції. В «НФ» є нормальні депутати, я провів певні переговори з різними депутатами, говорив із керівниками фракцій і групами впливу. Зі мною багато хто згоден. Можу вам сказати, що йдуть роботи зі збору голосів, я сподіваюся, що ми підготуємося до початку вересня», – повідомив Каплін.

Раніше повідомлялося, що суд дозволив Антикорупційному бюро перевірити телефонні дзвінки Арсена Авакова через діяльність його сина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: