Оголошення міста-господаря «Євробачення-2017» знову перенесено

Читать на русском
Брифінг щодо оголошення переможця відбору міста-господаря пісенного конкурсу Євробачення-2017, запланований на сьогодні у Кабінеті міністрів, скасовано. Причини й дата оголошення міста-господаря не вказуються.
Фото з відкритих джерел

Брифінг щодо оголошення переможця відбору міста-господаря пісенного конкурсу «Євробачення-2017», запланований на сьогодні в Кабінеті міністрів, скасовано.

Причини й дата оголошення міста-господаря не вказуються, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Урядовий портал».

Шимків заявив, що Україна знайде гроші на Євробачення-2017Сказано 25 травня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

«Четверте перенесення оголошення міста, що приймає «Євробачення-2017». Спочатку – до 1 серпня. Потім – до Дня незалежності. Потім – сьогодні. Тепер вже наступного тижня. Вся країна втратила майже два дорогоцінних місяці! Сором і ганьба», – написав мер Дніпра Борис Філатов у Facebook.

Нагадаємо, планувалося оголосити результати відбору міста-господаря 27 липня. Бажання провести в себе «Євробачення-2017» висловили Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків і Херсон. Уряд оголосив конкурс серед міст, які претендують на проведення «Євробачення-2017». 22 липня стало відомо, що до фіналу конкурсу вийшли Київ, Одеса та Дніпро.

Зазначимо, що міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та міністр культури Євген Нищук запевнили, що «Євробачення-2017» буде проведено на високому рівні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: