Трамп зажадав провести розслідування щодо Фонду Клінтонів

Читать на русском
Дональд Трамп, мільярдер і кандидат у президенти США від Республіканської партії, звинувачує Фонд родини Клінтон у корупції.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вимагає від Міністерства юстиції США призначити спеціального прокурора для проведення розслідування щодо Фонду родини Клінтон (Clinton Foundation).

Про це повідомляє агентство Reuters, передає «Слово і Діло».

Під час мітингу перед своїми прихильниками в штаті Огайо Трамп звинуватив Фонд сім'ї Клінтон у корупції.

За його словами, благодійна структура приймала пожертви від іноземних донорів. Натомість вони отримували преференції від Держдепу США, який із 2009 до 2013 року очолювала Гілларі Клінтон.

МЗС України застерегло Трампа від необдуманих висловлювань щодо КримуЗаяви кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа щодо питань дестабілізації ситуації в Україні та окупованого Криму надсилають іншим країнам світу спотворений сигнал про перебіг подій.

Трамп також звинуватив Мін'юст США та Федеральне бюро розслідувань у небажанні проводити серйозне розслідування порушень колишнього держсекретаря, пов'язаних з її електронною перепискою.

«Ніхто й ніколи не бачив нічого подібного», – заявив він.

Раніше повідомлялося, що Дональд Трамп змінив склад керівництва своєї передвиборчої кампанії, в результаті чого керівник штабу Пол Манафорт пішов у відставку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: