Радники Трампа лобіювали в США інтереси «Партії регіонів» – ЗМІ

Читать на русском
Радники республіканця Дональда Трампа лобіювали в Сполучених Штатах інтереси Партії регіонів. Вони намагались організувати позитивне висвітлення Партії регіонів у американській пресі.
Пол Манафорт

У Вашингтоні лобіювали «Партію регіонів» під час правління Віктора Януковича. Таємну операцію організував голова передвиборчої кампанії республіканця Дональда Трампа.

Про це пише агентство АР з посиланням на електронні листи, передає «Слово і Діло».

Видання зазначає, що були спроби організувати позитивне висвітлення «Партії регіонів» у пресі, наприклад, у The New York Times, The Wall Street Journal і The Associated Press.

Трамп звинуватив у своєму низькому рейтингу «бридкі та продажні ЗМІ»Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що його рейтинг був би вищим, якби не ставлення американських засобів масової інформації.

Іншою ціллю лобіювання був підрив думки американців про Юлію Тимошенко, що перебувала в той час в ув'язненні, тоді як європейські та американські лідери тиснули на Україну, щоб звільнити її.

Зазначається, що заступник Пола Манафорта в штабі Трампа Рік Гейтс особисто керував роботою двох відомих вашингтонських лобістських фірм Mercury LLC і Podesta Group Inc.

Нагадаємо, НАБУ підтверджує присутність імені Манафорта серед списків «чорної бухгалтерії» «ПР», згідно з якими він отримав 12,7 млн дол. Наразі за цією справою ведеться розслідування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: