Трамп відсторонив колишнього радника Януковича від управління передвиборчою кампанією

Читать на русском
Після кадрових перестановок Пол Манафорт втратить частину своїх функцій і впливу на хід передвиборчої кампанії Трампа, хоча й збереже посаду.
Пол Манафорт в центрі кадру

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп змінив склад керівництва своєї передвиборчої кампанії, в результаті чого керівник штабу Пол Манафорт частково втратить свій вплив.

Про це пише The New York Times, передає «Слово і Діло».

Видання пише, що Трамп привів в команду нового виконавчого директора кампанії, яким стане керівник інтернет-видання Breitbart News Стівен Беннон. Він також перевівв свого головного радника Келліенн Конуей на посаду менеджера кампанії.

В результаті Пол Манафорт втратить частину своїх функцій, хоча й збереже посаду.

США не змінять ставлення до України, якщо Трамп стане президентом – експертБагато прихильників Дональда Трампа, кандидата в президенти США від Республіканської партії, запевняють, що політика щодо України не зміниться в разі його обрання.

Відзначимо, що Манафорт зараз перебуває в центрі уваги через дані «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів», згідно з якими він отримав від неї $12,7 млн ​​неврахованих виплат за період з 2007 до 2012 року.

Також зазначається, що після звернення самого Трампа до російських хакерів із закликом зламати пошту свого суперника Гілларі Клінтон, він намагається повернутися до більш спокійної риторики.

Раніше «Слово і Діло» писало, що Дональд Трамп розглядає можливість звільнення головного радника на виборах Пола Манафорта через дезінформацію, яка призвела до скандальних заяв кандидата щодо Криму та України загалом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: