Полторак повідомив про надзвичайно високу бойову загрозу в Україні

Читать на русском
Міністр оборони Степан Полторак сьогодні повідомив про надзвичайно високої бойової загрозу на території України.

Міноборони робить все можливе, щоб відстояти територіальну цілісність країни.

Про це в п'ятницю, 19 серпня, заявив міністр оборони Степан Полторак, передає «Слово і Діло».

«З того часу, як російські війська перетнули кордон України в 2014 році, бойова загроза залишається надзвичайно високою. І тому ми готуємося, ми робимо все можливе для того, щоб відстояти нашу територіальну цілісність», - повідомив міністр.

Для цього, зокрема, проводиться підготовка бійців в навчальних центрах і на полігонах. Крім того, він повідомив, що 23 серпня президент України Петро Порошенко вручить більше 150 одиниць бойової техніки в Чугуєві, відразу цю техніку перевірять на навчаннях, і відразу ця техніка піде на фронт.

14-й міністр оборони: як виконує свої обіцянки Степан Полторак?«Слово і Діло» вирішило проаналізувати виконання чинним міністром оборони Степаном Полтораком власних обіцянок.

Міністр також повідомив, що техніка, яка буде задіяна в параді на День Незалежності також піде по військовим частинам для укомплектування частин і підрозділів.

Раніше про те, що ймовірність ескалації конфлікту з Росією залишається дуже значною, заявив президент Петро Порошенко. При цьому він підкреслив, що Україна готова дати відсіч.

Нагадаємо, міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак заявляв, що у Збройних Силах України буде створена власна школа інструкторів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: