Суд продовжив арешт Кацуби ще на 2 місяці

Читать на русском
Голосіївський суд Києва продовжив на 60 днів арешт на 60 днів екс-заступнику голови правління НАК Нафтогаз України Олександру Кацубі, який проходить у справі Курченка як підозрюваний у створенні злочинної організації та перевищенні службових повноважень.

Голосіївський районний суд міста Києва продовжив арешт колишнього заступника голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Олександра Кацуби на 2 місяці з правом внесення застави в розмірі 450 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передає «Слово і Діло».

«Голосіївський райсуд Києва продовжив арешт екс-заступника голови правління НАК «Нафтогаз України» О. Кацуби ще на 2 місяці. Застава – 450 млн грн», – повідомили в прес-службі ГПУ.

Відзначимо, що Олександр Кацуба проходить у «справі Курченка» як підозрюваний у створенні злочинної організації та перевищенні службових повноважень.

Нагадаємо, О. Кацуба був затриманий 17 червня за підозрою в скоєнні кримінального злочину за статтями 255 (створення злочинної організації) та 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: