Сьомої хвилі мобілізації не буде – Генштаб

Читать на русском
У Генштабі не проводитимуть сьому хвилю мобілізації, в української армії достатньо ресурсів.

Українська влада поки не буде проводити сьому хвилю мобілізації в Україні, у армії достатньо ресурсів.

Про це заявив керівник прес-служби Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов, передає «Слово і Діло».

«У нас достатньо сил і засобів для того, щоб ефективно протистояти нашому противнику і черговий етап командно-штабних навчань і залучення повітряних сил, яке сьогодні почалося, свідчить про те, що ми здатні ефективно стримувати агресію противника», - повідомив Селезньов.

Він також заявив, що в Росії на кордоні зараз немає потужних наступальних угруповань, які були здатні ефективно діяти в глибині території України.

Як проходила мобілізація в УкраїніВ Україні відбулося 6 хвиль мобілізації, завдяки якій кількість української армії збільшилася до 250 тисяч осіб.

Відзначимо, що за даними Генштабу, на Донбасі воюють зараз 30 тисяч бойовиків, якими керують кадрові російські військові. В окупованому Криму знаходяться також близько 30 тисяч військових РФ. Тому в Генштабі не очікують повномасштабного наступу російських військ.

Нагадаємо, що в середу 10 серпня Федеральна служба безпеки РФ звинуватила Головне управління розвідки Міноборони України в підготовці терактів в Криму. У Міноборони України назвали цю заяву провокацією ФСБ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: