Повітряні сили ЗСУ розпочали навчання «Небесний щит-2016»

Читать на русском
Повітряні сили ЗСУ розпочали військові навчання Небесний щит-2016, на яких відпрацьовуватимуть повітряні удари.

Повітряні Сили Збройних Сил України сьогодні, 10 серпня, розпочали проведення командно-штабних навчань з практичними діями військ під назвою «Небесний щит-2016».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міноборони.

В ході навчання військові авіатори удосконалять навички застосування сил у ході відбиття ударів засобів повітряного нападу противника та завдання авіаційних ударів по об’єктах (угруповань військ) у відповідь.

«Укроборонпром» збільшив поставки протитанкових комплексів для потреб ЗСУДержавне Київське конструкторське бюро «Луч», що входить до складу ДК «Укроборонпром», збільшило обсяги виробництва продукції для потреб Збройних сил України на 37% за перше півріччя 2016 року.

Як повідомляють в міністерстві, під час практичної фази навчань будуть відпрацьовані практичні дії, зокрема, із виконанням льотно-тактичних завдань вдень та вночі, з бойовою стрільбою та практичним бомбометанням, здійснення маршу та переміщення у нові райони бойового призначення підрозділів протиповітряної оборони, прикриття від ударів з повітря важливих об’єктів та угруповань військ.

Нагадаємо, машинобудівні підприємства міста Харкова, що входять в концерн «Укроборонпром», отримали державні гарантії на залучення кредитів для виконання оборонного замовлення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: