Розвідка назвала втрати бойовиків на Донбасі

Читать на русском
Головне управління розвідки Міноборони України також заявило про чергові поставки зброї бойовикам.

Головне управління розвідки міністерства оборони України заявила, що за минулу добу в зоні АТО отримали поранення дев'ять російських військовослужбовців.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр ГУР МО.

«Протягом доби поранено дев’ятьох російських військовослужбовців зі складу: 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) – чотирьох; 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) – одного; 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) – одного; трьох військовослужбовців ЗС РФ зі складу не встановленого підрозділу 2 АК (Луганськ)», - повідомили в розвідці.

Бойовики посилили розвідку шістьма безпілотникамиЗа минулу добу бойовики на Донбасі активізували ведення повітряної розвідки задіявши шість безпілотних літальних апаратів.

Також в Міноборони зафіксували перекидання озброєння та військової техніки і паливно-мастильних матеріалів з території РФ в окуповані райони Донбасу. За 5-7 серпня з РФ прибули чотири вагони із запасними частинами до танків та сім цистерн із паливно-мастильними матеріалами, чотири криті вагони та шість цистерн із паливно-мастильними матеріалами, п’ять танків (три Т-72 та два Т-64), три БМП-2, дві 152-мм самохідні артилерійські установки, п’ять вантажних автомобілів «Урал» та два вагони з особовим складом.

Нагадаємо, за минулу добу російські окупаційні війська 47 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: