Бойовики посилили розвідку шістьма безпілотниками

Читать на русском
Для розвідки сил АТО залучалися шість безпілотних літальних апаратів і продовжувалися заходи щодо доукомплектування з'єднань і частин 1 АК (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ВС РФ особовим складом.

За минулу добу бойовики на Донбасі активізували ведення повітряної розвідки задіявши шість безпілотних літальних апаратів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«В розвідці сил АТО залучалися шість безпілотних літальних апаратів, з них: один – в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Луганськ», три – в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Донецьк», два – оперативно-тактичного угруповання «Маріуполь».

За даними ГУР противник продовжує заходи щодо доукомплектування з'єднань і частин 1 АК (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ВС РФ особовим складом.

Франція поставлятиме в Україну безпілотники – РНБОВ РНБО повідомили, що українська делегація підписала контракт про постачання французьких безпілотників

«З території РФ прибуло до складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК молоде поповнення в кількості 70 осіб; в 7 окрему мотострілецьку бригаду (Дебальцеве) 2 АК – 50 осіб», – повідомляють в розвідці.

Як раніше повідомлялося, ДК «Укроборонпром» вперше демонструє вітчизняні безпілотні літальні апарати в рамках української експозиції на французькій виставці Eurosatory-2016.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: