Шепелєв погодився співпрацювати зі слідством РФ і дав свідчення проти українських політиків

Читать на русском
Олександр Шепелєв погодився співпрацювати зі слідством у Росії і дав свідчення про низку українських політичних діячів в обмін на своє звільнення зі слідчого ізолятора.

Екс-депутат Верховної Ради Олександр Шепелев погодився співпрацювати зі слідством у Росії і дав свідчення про низку українських політиків в обмін на своє звільнення зі слідчого ізолятора.

Про це повідомляють «Українські Новини», передає «Слово і Діло».

«Днями нам стало відомо, що Шепелєв пішов на угоду з російським слідством, давши свідчення проти деяких українських політиків: Тимошенко та інших. У відповідь його звільнили з-під варти», - сказало джерело інформаційного агенства.

У той же час, інше джерело повідомило, що близько 10 днів тому Україна отримала відмову від Росії про екстрадицію Шепелєва, пояснивши, що така видача ставить під загрозу російські національні інтереси.

Екс-глава Державної пенітенціарної служби України (ДПтС) Сергій Старенький заявляє про звільнення з російського СІЗО колишнього народного депутата Верховної Ради Олександра Шепелєва.

Нагадаємо, що 19 березня 2015 року російські правоохоронці затримали Шепелєва, і суд в Москві заарештував його до 20 вересня 2015 року.

Шепелєва підозрюють в розкраданні коштів Родовід Банку і в замаху на життя колишнього акціонера банку Дядечко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: