Екс-нардепа Шепелева спіймали в РФ і передадуть Генпрокуратурі України

Читать на русском

Одинцовський міський суд Москви прийняв рішення про екстрадицію в Україну колишнього народного депутата від «Партії Регіонів» Олександра Шепелева.

Офіційне підтвердження від російських правоохоронців про затримання Шепелева Інтерпол отримав минулого тижня, а вже 21 березня на судовому засіданні було вирішено передати його Україні, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Матеріали передані до Генеральної прокуратури України для підготовки необхідних документів щодо екстрадиції О. Шепелева», – повідомляють в українському бюро Інтерполу. В ГПУ в свою чергу кажуть, що документи вже готують.

Нагадаємо, влітку 2014 року Шепелев був оголошений у міжнародний розшук за підозрою в замовному вбивстві. 6 червня він утік із лікарні швидкої допомоги, куди його доправили під час перебування в Київському СІЗО.

Додамо, що це вже не перша екстрадиція Шепелева в Україну. Рік тому, 26 березня, його видали українській стороні правоохоронці Угорщини. Окрім убивств, йому інкримінують також крадіжку коштів «Родовід Банку».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: