Розгортається конфлікт інтересів між групами Ляшка та Савченко – експерт

Читать на русском
Павло Нуссполітичний аналітик

Розгортається конфлікт інтересів між групами Ляшка та Савченко за ресурси Тимошенко-Путіна.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив політичний аналітик Павло Нусс, передає «Слово і Діло».

«Чи не вперше позиції Ляшка й моя мають консолідований характер за останні майже три роки. Вчора я висловив своє обурення діями Савченко та її кураторів і закликав позбавити мандату членів українського парламенту Савченко та Тимошенко, а вже сьогодні таку ініціативу підтримав Ляшко, щоправда, не згадуючи про ініціаторів операції «Надія» Тимошенко, Медведчука, Путіна та Суркова», – зазначив Нусс.

Щодо позбавлення мандату відвертих заколотників та латентних сепаратистів, які є в «Батьківщині» та інших проросійських фракціях, то, за його словами, необхідно ініціювати громадський та політичний тиск та актуалізувати тему у всіх сферах.

Дієта з політичними гаслами: соцмережі обговорюють заяву Савченко про голодуванняНадія Савченко на прес-конференції знову оголосила голодування. Українці в соцмережах не залишили без уваги гучні слова народного депутата.

Щодо позиції Ляшка, то експерт припустив, що вона пов'язана з конфліктом інтересів між групами Ляшка й Савченко за наближення їхніх команд до ресурсів Тимошенко, які вона могла отримати від своїх російських партнерів на реалізацію антиконституційного заколоту та дестабілізацію ситуації в Україні в період соціального запиту на протести.

Нагадаємо, кілька днів тому на своїй прес-конференції народний депутат Надія Савченко закликала в односторонньому порядку почати відпускати полонених бойовиків, зажадала змінити Конституцію та пообіцяла провести акції протесту на Банковій.

Тоді план змін від Савченко викликав бурхливу реакцію активістів та громадськості.

За словами Олега Ляшка, озвучений текст Савченко бачила вперше й сама його не писала.

«Презентований Савченко план змін – це однозначно план федералізації України. Того ж самого останні два роки вимагає від нас Кремль», – заявив Ляшко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: