Сьогодні Україна розпочне змагання на Олімпійських іграх у Ріо

Читать на русском
У бразильському Ріо-де-Жанейро українські спортсмени в рамках Олімпіади позмагаються в турнірі зі стрільби з лука.
Віктор Рубан першим серед українців почне виступ на Олімпіаді

Сьогодні, 5 серпня, на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро пройдуть перші спортивні змагання. У програмі дня кваліфікація в турнірі зі стрільби з лука.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Змагання серед чоловіків розпочнуться о 15:00 за київським часом. Україну на них представлятиме 35-річний харків'янин Віктор Рубан, який є бронзовим призером Олімпіади-2004 та олімпійським чемпіоном-2008. Рубан також брав участь в Олімпіаді-2012, але в індивідуальних змаганнях.

Одразу після чоловічих змагань пройде кваліфікація серед жінок. Україну на ній представлятимуть одразу три спортсменки – 23-річна Вероніка Марченко, 21-річна Анастасія Павлова та 23-річна Лідія Січенікова. Крім того, о 19:00 за київським часом спортсменки розпочнуть виступ у кваліфікації в командному розряді серед жінок.

Зазначимо, що така кваліфікація визначає місця лучників у сітці основного турніру, що проходитиме за системою на вибування. За підсумками сьогоднішніх змагань жоден зі спортсменів не втратить шанси на медалі.

Зазначимо, що відкриття Олімпійських ігор 2016 року відбудеться в ніч з 5 на 6 серпня на бразильському стадіоні «Маракана». Церемонія розпочнеться о 02:00 за київським часом.

Як повідомлялося раніше, нести державний прапор на відкритті літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро буде спортсмен Микола Мільчев.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: