В ОБСЄ розповіли, коли розведуть протиборчі сторони на Донбасі

Читать на русском
Спеціальний представник ОБСЄ також закликав сторони конфлікту на Донбасі виконати всі Мінські домовленості до кінця поточного року.
Мартін Сайдік

Спеціальний представник ОБСЄ Мартін Сайдік висловив надію, що сторони знайдуть консенсус щодо відведення збройних представників протиборчих сторін у ході наступної зустрічі в білоруській столиці.

Про це він сказав журналістам за підсумками чергового засідання контактної групи з питань Донбасу в Мінську 27 липня 2016 року, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Є ще одне відкрите питання, досить принципове. Ми ще не втратили надію вирішити це питання (відведення сил на лінії зіткнення – Ред.). Сподіваємося, що наступного разу це буде можливо», – підкреслив він.

Спеціальний представник ОБСЄ також закликав сторони конфлікту на Донбасі виконати всі Мінські домовленості до кінця поточного року.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що третьої зустрічі в Мінську з врегулювання ситуації на Донбасі не будеСказано 27 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Ми повинні намагатися виконати ці угоди ще цього року», – сказав він

Наступна зустріч контактної групи в Мінську запланована на 3 серпня.

Сьогодні також стало відомо, що Україна розцінює регулярні обстріли безпілотних літальних апаратів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ з боку бойовиків 1-го і 2-го АК ЗС РФ як намір приховати відомості про розташування військової техніки.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: