Переговори з терористами: експерт розповів про наслідки діалогу з «Л/ДНР»

Читать на русском
Микола Волговполітичний консультант

Немає жодного аргументу «за», чому такі переговори в принципі мають відбутися.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політичний консультант Микола Волгов, аналізуючи інформацію про те, що в СБУ відкидають можливість переговорів Надії Савченко із сепаратистами.

«У такому форматі ми відмотуємо два роки й усі зусилля, все, що зроблено на внутрішній та міжнародній арені, буде перекреслено», – констатував Волгов.

По суті, як вважає експерт, це нівелює всі здобутки за два роки та фактично означає легітимізацію терористів з усіма наслідками, що випливають.

«Сьогодні ми з ними проведемо переговори. Завтра вони балотуються до парламенту й ухвалюватимуть рішення. Це питання національної безпеки та інтересів», – переконаний він.

Як зазначив політконсультант щодо заяви Савченко про налагодження діалогу з лідерами «Л/ДНР», то вона два роки перебувала у вакуумі, й тут може грати той фактор, що потрапивши до великої політики, не дуже добре розбирається в тому, що відбувається.

Другий варіант, як припустив експерт, може бути таким, що Савченко є інструментом, яким маніпулюють із метою встановити такий формат відносин.

Додамо, що представники самопроголошеної «ДНР» заявили про готовність до прямого діалогу з Києвом через депутата Надію Савченко, якщо українська влада наділить її відповідними повноваженнями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: