У зоні АТО загинуло троє українських військових

Читать на русском
Зниження активності противника пояснюється серйозними втратами, що їх зазнали в результаті штурму 23 липня в Попаснянському районі.

У зоні проведення антитерористичної операції на східних рубежах України троє українських військовослужбовців загинули, ще троє – отримали поранення.

Про це повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«За добу ми втратили трьох бійців, ще троє – поранені», – сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

За його словами, противник зараз знижує інтенсивність обстрілів.

«Зниження активності противника пояснюється серйозними втратами, що їх він зазнав у результаті штурму позавчора (23 липня – Ред.) в Попаснянському районі. Тоді втрати бойовиків склали 2 загиблих і 8 поранених. Наші військові знайшли біля тіл російську зброю, міни, боєприпаси», – розповів спікер АП.

«Миротворець» створив карту розташування російських військ на ДонбасіВолонтери сайту «Миротворець» створили карту локалізації російських військових і місцевої іреденти, які підняли зброю проти української держави.

Нагадаємо, що за підсумками 24 липня бойовики з 1-го і 2-го армійських корпусів ЗС РФ, розквартированих на Донбасі, продовжили активно використовувати БПЛА з метою уточнення змін у бойових порядках на передньому краї та в тактичній глибині оборони сил АТО.

Як повідомлялося раніше, в розпорядженні окупаційної влади на Донбасі є близько 700 танків різної модифікації, що більше, ніж у Німеччині та Великобританії разом узятих.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: