СБУ ліквідувала конвертаційний центр, який фінансував бойовиків на Донбасі

Читать на русском
Під час обшуків було вилучено понад 20 млн грн, близько 200 тис. дол. і понад 120 тис. євро. В розпорядження СБУ також потрапила чорна бухгалтерія злочинців.

Служба безпеки України ліквідувала конвертаційний центр, який використовувався для фінансування бойовиків на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«В Києві та Харкові працівники Служби безпеки України припинили діяльність веб-конвертаційні центри, через який перераховувалися й переводилися в готівку, що використовувалася в тому числі й для фінансування терористичних організацій «ДНР/ЛНР», – зазначається в повідомленні.

Під час обшуків було вилучено понад 20 млн грн, близько $200 тис. і більше 120 тис. євро. У розпорядження СБУ також потрапила «чорна бухгалтерія», комп'ютерна техніка, мобільні гаджети, банківські картки, реквізити доступу до веб-сервісів, які підтверджують здійснення нелегальних фінансових операцій.

СБУ затримала на Донбасі поліцейського-корупціонераУ місті Бахмут Донецької області співробітники СБУ затримали заступника командира взводу міського відділу поліції.

У списках клієнтів нелегального бізнесу були структури з тимчасово окупованих бойовиками територій. Частину готівкових коштів для фінансування бойовиків завозили на окупований Донбас через територію РФ.

Як повідомлялося раніше, працівники СБУ затримали в Луганській області «екс-депутата» так званої «народної ради ЛНР першого скликання».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: