СБУ затримала на Донбасі поліцейського-корупціонера

Читать на русском
У місті Бахмут Донецької області співробітники СБУ затримали заступника командира взводу міського відділу поліції.

Співробітники Служби безпеки України викрили у хабарництві заступника командира взводу патрульної поліції Бахмутського відділу Національної поліції в Донецькій області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

«Співробітники спецслужби спільно з прокуратурою затримали командира взводу в службовому автомобілі під час отримання усієї суми хабара», - повідомили в Службі.

За даними спецслужби, старший лейтенант поліції вимагав 8 тис. грн з місцевого автоперевізника за непритягнення до адміністративної відповідальності водіїв підприємства, які порушували правила дорожнього руху.

Проти зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). Триває досудове слідство.

Нагадаємо, раніше військова прокуратура завершила досудове розслідування та направила до суду обвинувальний акт щодо головного спеціаліста сектора міграційної роботи Шевченківського районного відділу Управління Державної міграційної служби України міста Києва за підозрою в корупції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: