«Укртрансгаз» призупинив відключення ОПЗ від газопостачання

Читать на русском
Укртрансгаз продовжує тримати тиск на мінімально допустимому рівні для роботи обладнання ОПЗ – 9 атмосфер при нормі в 14.
Одеський припортовий завод

В «Укртрансгазі» повідомили, що припиняють процедуру відключення ОПЗ від газопостачання – підприємство планує погасити заборгованість із транспортування газу.

Про це пише на сторінці в Facebook глава департаменту зв'язків із громадськістю ПАО «Укртрансгаз» Максим Білявський, передає «Слово і Діло».

«Процедура відключення припинена на період підписання контрагентом договору на купівлю газу. Борги за транспортними послугами підприємство обіцяє погасити найближчим часом», – повідомив він.

За його словами, «Укртрансгаз» продовжує тримати тиск на мінімально допустимому рівні для роботи обладнання ОПЗ – 9 атмосфер при нормі в 14.

Експерти розповіли, чому влада провалила приватизацію ОПЗПровал з конкурсом з приватизації Одеського припортового заводу показав, що Україна не готова до приватизації стратегічних підприємств такого масштабу.

Сьогодні стало відомо, що Солом'янський районний суд Києва взяв під варту на 60 днів із правом внесення застави в розмірі 40 млн 584 тис. грн першого заступника голови правління ПАТ «Одеський припортовий завод» Миколу Щурикова.

Раніше повідомлялося, що є підстави підозрювати директора ОПЗ у розтраті на суму близько 205 млн гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: