Бойовики влаштували різанину під час «розпилу» огорожі дитячого табору

Читать на русском
У ГУР МО підкреслюють, що морально-психологічний стан військовослужбовців 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ залишається на низькому рівні.

Один бойовик на Донбасі загинув у результаті сварки із застосуванням холодної зброї при розподілі виручки від продажу на металобрухт огорожі дитячого оздоровчого табору.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«19 липня ц. р. в ході внутрішньої суперечки при розподілі виручки від продажу на металобрухт огорожі дитячого оздоровчого табору отримав тяжкі ножові поранення й незабаром помер механік-водій бойової машини піхоти 1 мотострілецької роти зі складу 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ Веровской Анатолій Юрійович (24.01.1987 р. н.)», – йдеться в повідомленні.

У ГУР МО підкреслюють, що морально-психологічний стан військовослужбовців 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ залишається на низькому рівні. Це пов'язано з проблемою комплектації особового складу, яка покривається за рахунок рецидивістів та осіб із числа соціально неблагополучних категорій.

Марчук назвав кількість танків окупантів на ДонбасіУ розпорядженні окупаційної влади на Донбасі є близько 700 танків різної модифікації, що більше, ніж у Німеччині та Великобританії разом узятих.

В цілому за підсумками 19 липня противник втратив шість осіб загиблими, ще сім – отримали поранення. Найбільших втрат зазнав 11 окремий мотострілковий полк (Макіївка) 1 АК ЗС РФ у результаті знищення силами АТО вогнем взводу зі складу мінометної батареї 2 мотострілецького батальйону полку.

Нагадаємо, що 18 липня на сході України загинули семеро бійців Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: