За добу ЗСУ втратили на Донбасі 7 бійців

Читать на русском
Протягом останньої доби в зоні проведення антитерористичної операції загинули 7 бійців Збройних сил України.

Протягом останньої доби в зоні проведення антитерористичної операції на сході України загинули семеро бійців Збройних сил України.

Ще 14 українських військових були поранені, повідомив на щоденному брифінгу у вівторок речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, інформує «Слово і Діло».

Також стали відомі втрати ворога на Донбасі: за даними Головного управління розвідки Міноборони, за добу загинули троє й отримали поранення 14 військовослужбовців ЗС РФ.

Депутати дозволили демобілізацію «довічних» контрактниківУ Верховній Раді ухвалили в цілому й за основу проект закону №4689, що дозволяє демобілізуватися учасникам бойових дій, які уклали контракти із ЗСУ з формулюванням «до завершення АТО».

«18 липня загинуло троє й поранено 14 військовослужбовців 11 окремого механізованого полку (Макіївка) і 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 6 окремого механізованого полку (Стаханов), 2 (Луганськ) і 7 (Дебальцеве) окремих мотострілкових бригад 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. Найбільше втрат у 2 окремій мотострілковій бригаді (Луганськ) 2 АК ЗС РФ, підрозділи якої здійснювали обстріли сил АТО в районі н. п. Станиця Луганська», – йдеться в повідомленні ГУР МОУ.

Нагадаємо, раніше представник України в Тристоронній контактній групі на переговорах у Мінську Євген Марчук заявив, що в розпорядженні окупаційної влади на Донбасі є близько 700 танків різної модифікації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: