Розвідка назвала прізвища росіян, що беруть участь в обстрілі українців на Донбасі

Читать на русском
Противник продовжує вогневий вплив на позиції сил АТО, а також проводить посилення і ротації передових підрозділів, поповнення боєприпасів і удосконалює фортифікаційна обладнання позицій.

У розпорядження Головного управління розвідки Міністерства оборони України потрапили особисті дані ряду військовослужбовців ЗС РФ, які беруть участь в обстрілах службовців ЗСУ і мирних жителів на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГУР МО України.

«5 омсбр (окрема мотострілецька бригада), які виконують злочинні накази російського окупаційного командування і ведуть безпосередній обстріл сил АТО і мирних жителів: Безсмертний Роман Борисович (25.10.1971 р.н.), Зінченко Сергій Олександрович (04.03.1975 р.н. ), Ковальов Сергій Миколайович (03.11. 1985 р.н.), Шпудейка Олександр Сергійович (04.07.1989 р.н.), Нікітін Олександр Олександрович (24.06.1994 р.н.)», – йдеться в повідомленні.

Противник продовжує вогневий вплив на позиції сил АТО з забороненого мінського домовленостями озброєння, а також проводить посилення і ротації передових підрозділів, поповнення боєприпасів і удосконалює фортифікаційна обладнання позицій.

Як раніше повідомлялося, 14 липня в зоні АТО загинув один український військовий, ще четверо - отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: