Артюшенку не вдалося створити робочу групу з перевірки майна чиновників

Читать на русском
Станом на 12 липня робоча група, яка має підготувати для Міністерства фінансів та уряду нову інструкцію щодо майнової перевірки чиновників, так і не створена.
Ігор Артюшенко

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Артюшенко не виконав обіцянку про те, що антикорупційний комітет Верховної Ради створить робочу групу для підготовки нової інструкції з перевірки майна чиновників.

Цю обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало 10 березня 2016 року. Тоді Артюшенко заявив, що комітет ВР з питань запобігання та протидії корупції ініціює створення робочої групи, яка підготує для Мінфіну та уряду нову інструкцію щодо майнової перевірки чиновників.

Проте станом на 12 липня робоча група, яка має підготувати інструкцію, так і не створена. Про це народний депутат повідомив у своєму листі, датованому 12 липня 2016 року.

«Слово і Діло» зафіксувало 18 обіцянок Ігоря Артюшенка, 4 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності політика – 22%. З повним переліком обіцянок народного депутата можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: