Карта АТО: ситуація на сході України станом на 12 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 12 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики зі 120 міліметрових мінометів обстріляли опорні пункти Збройних сил України в Авдіївці, Дачі, Майорську, а зі 82 мм – поблизу шахти Бутівка, Авдіївки і Зайцевого. Окрім мінометів, на Донеччині окупанти вели вогонь по наших військах із зенітних установок, бронетехніки та стрілецької зброї.

На маріупольському напрямку сепаратисти вели вогонь зі 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях ЗСУ під Широкиним, а з мінометів 82 мм калібру – по Красногорівці, Павлополю та Славному.

Ну луганському напрямку проросійські сепаратисти зі 122 мм артилерії та 120 мм мінометів обстрілювали позиції сил АТО в Новоолександрівці, а протитанкові керовані ракети та гранатомети використали у Попасній.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: