Луценко звільнив прокурора Рівненської області

Читать на русском
Генеральний прокурор підписав наказ про звільнення з посади прокурора Рівненської області Анатолія Ковальчука.
Анатолій Ковальчук

Генеральний прокурор України Юрій Луценко звільнив прокурора Рівненської області Анатолія Ковальчука.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

У прес-службі Генеральної прокуратури агентству розповіли, що відповідний наказ Луценко підписав учора, 6 липня, інформує «Слово і Діло».

«Генеральний прокурор України Юрій Луценко своїм наказом від 6 липня 2016 року звільнив із посади та з органів прокуратури прокурора Рівненської області Анатолія Ковальчука», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Справа честі чи майданчик для піару: Луценко забув про справу Гонгадзе?Генеральний прокурор ще наприкінці травня обіцяв протягом місяця розповісти про те, як ідуть справи з розслідуванням убивства Георгія Гонгадзе.

Як відомо, 4 липня правоохоронці викрили й затримали членів організованого злочинного угруповання, що займалося незаконним видобутком і збутом бурштину. До його складу входили працівники обласних правоохоронних органів на чолі з прокурором Рівненщини, підполковником контррозвідки місцевого управління СБУ та двома колишніми начальниками райвідділів міліції, стверджують у Генпрокуратурі. Загалом до складу угруповання входило 32 людини.

Нагадаємо, сьогодні Голосіївський районний суд Києва ухвалив рішення про взяття під арешт п'яти членів цього злочинного угруповання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: