Луценко призначив новим прокурором Києва екс-заступника Шокіна

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко призначив головним столичним прокурором Романа Говду, колишнього заступника Віктора Шокіна.
Луценко, Говда, Кличко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко сьогодні, 6 липня, представив нового прокурора Києва. Ним став Роман Говда, що був колись заступником Віктора Шокіна.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГПУ.

Під час представлення Луценко зазначив, що серед першочергових завдань столичної прокуратури є проведення ретельного перегляду всіх наявних і закритих кримінальних проваджень, що належать до діяльності попередньої міської влади.

Луценко представив нового прокурора Миколаївської областіЮрій Луценко під час візиту до Миколаєва представив нового прокурора, який очолить обласну прокуратуру.

«У «київському водосховищі» водиться «велика риба», і в цьому сховищі в прямому сенсі поховали багато справ. І не лише за «космічною командою», – сказав генпрокурор.

Він поставив перед Говдою завдання перевірити діяльність усіх комунальних підприємств міста. «Ті, хто пограбував столицю на мільярди, мають бути покарані незалежно від того, де вони перебувають», – додав Луценко.

«Я очікую рішучих і наступальних дій у першу чергу в боротьбі з корупцією, щоб кожен киянин відчув, що в країні відбуваються зміни», – резюмував генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: